Хвърляме ръкавица на домашната и офисна скука с тази презентация

...
 Хвърляме ръкавица на домашната и офисна скука с тази презентация
Коментари Харесай

Някои от най-интересните сайтове в нета

 Хвърляме ръкавица на домашната и офисна досада с тази презентация на някои от най-интересните уеб сайтове в световното село:

Вторник ли е?

Някой ербап уебмастер е задоволил една от най-належащите потребности на актуалния човек, а точно постоянно да знае дали през днешния ден е вторник. Ако имаш съмнения кой ден станахме, може да отидеш на http://www.studentology.net/tuesday/   и да се информираш от първа ръка. Ако е вторник, на уеб страницата написа „ Yes “, в случай че е различен ден, написа „ No “. Гениално, Уотсън!

Пуканйееее

 пукане на балончета

Казват, че пукането на балончета може да успокои и най-разгневената душа в пъкъла. И всеки, който е пукал балончета на опаковки от полиетилен, може с две ръце да се съгласи с правотата на това изказване.

Благодарение на нашето момче Джон Атанасов към този момент не е наложително да си купим нов апарат, с цел да задоволим дяволчетата в нас, които желаят да пукаме ли, пукаме, а може да го вършим и по компа на адрес http://www.snapbubbles.com/. Задължително изискване, с цел да бъде оптимален кефът от заниманието, е тонколоните да бъдат пуснати.

Където хубавите неща се случват

е фото блог, отдаден на вдъхновяващи събития от света на изкуството, пътешествията, лайфстайла, модерните джаджи и съвсем всичко от живота, което провокира резултата „ Уау! “. Снимките тук обгръщат целия набор на човешкия опит от чалъмите за подготвяне на суши, та чак до взор от вътрешната страна към сървърните ферми на гугъл. Вундаба!

 Щрак, Марийке, на портрет! На несръчен портрет…

Ако човек влезе в www.awkwardfamilyphotos.com/ ще си намерения, че всяка заран хиляди фамилии от цялостен свят  стават с концепцията по какъв начин да се увековечат на фамилна фотография по допустимо най-неловкия и чудноват метод и да я пратят в едноименния уебсайт. Разгледай богатата изложба от крейзи снимки и ще се убедиш за какво тази страница е подобен шлагер в интернет. И стискай палци да не видиш и твоето семейство там някой ден…

Запечатано с… повърнато

Verygross.com e  пернат адрес, на който се оферират много необикновени услуги. А точно да изпратиш интерактивно повърнато, сополи и други гадорийки на собствен другар, зложелател, родственик или началник. Е, време е да схванеш какъв брой гнусен може да бъдеш…

Вярваш ли в призраци?

А страхуваш ли се от призраци? Тогава за нищо на света не влизай в http://ghost-pictures.org/,защото там е събрана голяма сбирка на фотоси на призраци и ред други занимателни нещица. У-у-у-у-у…

 Тя е единствено цвят виолетов

Май ще би трябвало да сменяме заглавието на обявата, тъй като идващия уебсайт, който ще презентираме е www.purple.com/. А това е една доста лилава и доста безсмислена страница. Сори.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР